MEGHÍVÁS NYEREMÉNYJÁTÉKRA !!!

MI A WINVE?

WINIVE WINNERS

A Winive az első on-line promóciós játék portál. Regisztrálj (INGYENES!) és próbáld ki a szerencsédet az összes játékban! A nyereményeket weblaptulajdonosok ajánlják fel, akik a Winive-n reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat. Csatlakozz a Winive közösséghez és ismerj meg más játékos kedvü felhasználókat!

REGISZTRÁLJ ITT !!!


Nyeremények kategóriák szerint

2009.03.26. 22:09 Winive

Teszvesz.hu

Hotel

Fix dátumos játék: A Nyeremény a hotelben eltölthető éjszakákat és a foglalási díjakat tartalmazza. A Nyeremény nem tartalmazza a választható szolgáltatások árát (pl. étkezés, minibár, uszoda, szauna, telefon stb.) és az idegenforgalmi adókat.

Ajándékutalvány: A nyeremény egy ajándékutalvány, melyet a hotelban lehet felhasználni.

Étterem

Fix dátumos játék: A Nyeremény az étteremben ingyenesen elfogyasztható étel/ital értékét tartalmazza. Az ezt meghaladó fogyasztás a Nyertest terheli.A Nyeremény csak a játékban meghirdetett napon és időszak alatt vehető igénybe. Reggeli: 7.00-9.00, Ebéd: 11.30-14.00, Vacsora: 18.00-21.00

Ajándékutalvány: A nyeremény egy ajándékutalvány, melyet az étteremben lehet felhasználni.

Jegy

A Nyeremény a játékban feltüntetett eseményre szól.

Termék

A Nyeremény a Játékban feltüntetett termék.

Repülőjegy

2 (kettő) fő részére (azaz Nyertes és kísérője által együttesen és egyidejűleg felhasználható 1-1 darab) a (b/i) pontban meghatározott feltételekhez kötött repülőjegy (open ticket).

(a) A repülőjegy kiállítására jogosító utalványt (voucher-t) a Szponzor postai úton juttatja el a Nyertes által megadott szállítási címre.

(b) Az utalvány alapján a tényleges repülőjegy kiállítása a Szponzor által üzemeltetett Ügyfélszolgálati Irodában történik az utalvány átadása és a személyazonosság igazolása mellett a következő feltételek szerint:

(i) A repülőjegy a Szponzor által üzemeltetett menetrend szerinti járatokra, a játékban megjelölt útra szólhat.

(ii) A kiállított repülőjegyek nem módosíthatók, kizárólag turista osztályra szólnak, gépfoglaltság/repülőgép telítettség függvényében helyfoglalásra jogosítanak.

(iii) A Nyeremény tartalmazza a repülőtéri adókat, illetékeket és foglalási díjakat. A Nyeremény nem tartalmazza a választható szolgáltatások árát (pl. elsőbbségi beszállás, csomagdíjak) illetve az utazással kapcsolatos esetleges egyéb (pl. biztosítás, vízum) költségek összegét.

Az aktuális repülőgép-foglaltságról és egyéb díjakról előzetesen a Szponzor weblapján feltüntetett elérhetőségeken lehet érdeklődni.

(iv) A repülőjegy felhasználásának feltételei a következők:

A voucher kézbesítés: a játék dátumától számított 1 hónapon belül.

A repülőjegy kiállítása: a játék dátumától számított 2 hónapon belül

Utazási időszak: a játék dátumától számított 6 hónapon belül.

A határidő elmulasztása jogvesztő.

Utazás típusa: egy irányban/oda-vissza

Alkalmazhatóság: csak Szponzor üzemeltetésű az adott játék kiírásában meghatározott menetrend szerinti járatokra. A Nyertes kísérője kizárólag a Nyertessel együtt és egyidejűleg utazhat. A kísérő egyedül nem utazhat. Amennyiben a Nyertes nem utazik, a kísérő sem jogosult a repülőjegy felhasználására. Amennyiben a Nyertes kísérő nélkül kíván utazni, a Nyertes csak saját jogán utazhat (azaz csak 1 db. repülőjegy illeti a kísérő repülőjegyét a Nyertes nem használhatja fel (pl. egy másik desztinációra történő utazásra). A kísérő megnevezéséről a Nyertesnek legkésőbb a repülőjegy kiállításakor kell nyilatkoznia.

Helyfoglalás: konfirmált helyfoglalás szükséges, várólista nem megengedett.

Gyerek/csecsemő kedvezmény: nincs.

Módosítás: nem engedélyezett.

Visszatérítés: nem engedélyezett.

Open jaw (országon belüli átszállás): nem engedélyezett

A fel nem használt voucherek, illetve a voucherek alapján kiváltott, de le nem utazott repülőutak ellenértéke nem téríthető vissza.

WINIVE WINNERS

Szólj hozzá!

Címkék: nyeremény kategóriák

A bejegyzés trackback címe:

https://winive.blog.hu/api/trackback/id/tr941028091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása