MEGHÍVÁS NYEREMÉNYJÁTÉKRA !!!

MI A WINVE?

WINIVE WINNERS

A Winive az első on-line promóciós játék portál. Regisztrálj (INGYENES!) és próbáld ki a szerencsédet az összes játékban! A nyereményeket weblaptulajdonosok ajánlják fel, akik a Winive-n reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat. Csatlakozz a Winive közösséghez és ismerj meg más játékos kedvü felhasználókat!

REGISZTRÁLJ ITT !!!


Dilemma

2009.04.05. 20:18 Winive

Teszvesz.hu

Ugyebár nemrég beszámoltam, arról, hogy nyertem 1 hétre elegendő autojelentkezés funkciót. Namármost ezt rögtön ki is kapcsoltam, azzal a címszóval, hogy jó lesz az későbbre is. Namármost hirtelen eszembe jutott mi van ha kikapcsolt állapotban is lejár az érvényessége a funkciónak. Na már most ezt úgy néz ki, hogy a saját bőrömön kell megtapasztalnom. Ha nem növekszik az érvényességi idő az sajna azt jelenti lejár akkor is ha nem használom. De ha növekszik, az azt jelenti hogy az érvényesség is megmarad, tehát takarékoskodni tudok vele. Most majsd kiderül és beszámolok, hogy mi lett a vége ennek a dilemmának.

WINIVE WINNERS

Szólj hozzá!

Címkék: funkció dilemma érvényesség autojelentkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://winive.blog.hu/api/trackback/id/tr131048203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása