MEGHÍVÁS NYEREMÉNYJÁTÉKRA !!!

MI A WINVE?

WINIVE WINNERS

A Winive az első on-line promóciós játék portál. Regisztrálj (INGYENES!) és próbáld ki a szerencsédet az összes játékban! A nyereményeket weblaptulajdonosok ajánlják fel, akik a Winive-n reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat. Csatlakozz a Winive közösséghez és ismerj meg más játékos kedvü felhasználókat!

REGISZTRÁLJ ITT !!!


www.winive.hu - NYEREMÉNYJÁTÉK !!!

2009.03.29. 20:39 Winive

Teszvesz.hu

Az oldalra a meghívást egy ismerősömtől kaptam, bár az önálló regisztráció is lehetséges. Az oldal felépítése viszonylag egyszerű - egy rövid regisztráció után lehet böngészni a termékekben, a szálloda vagy étterem felajánlásokban; illetve a jegyek közt. A termékeknél általában technikai dolgokra lehet jelentkezni, kisebb vagy nagyobb értékben. Egy regisztrált résztvevőnek csak egy játéklehetősége van, melyre egyidejűleg jelentkezhet. A sorsolások időpontjai visszaszámlás-szerűen vannak feltüntetve (pl.: 4 nap, 5 óra és 8 perc). Ha nyertél, a megadott e-mail címen értesítenek -> sajnos nekem még ilyenre nem volt példa, csak egy hatvani ismerősöm vitt el egy gofrisütőt...
    Az aktuálisan folyó játékaidról a mywini pont alatt olvashatsz. Ha több játékon szeretnél egyidejűleg résztvenni, akkor hívj meg még egy pár ismerőst! A meghívót a jobb felső sarokban láthatod. 3 sikeresen meghívott emberke után kapsz plusz egy játéklehetőséget. A mybiz pont alatt pedig további promóciós partnerek közvetítésére sarkallnak a szervezők, mely után jutalékot kaphatsz.
  kattanj rá a kezed ügyében a winive-re! Nyáron pedig azért is érdemes idelátogatni, mert több jegyet sorsolnak a Sziget különféle koncertjeire. Vigyázat, az oldal függőséget okoz :)

 

WINIVE WINNERS

Szólj hozzá!

Címkék: és nyereményjáték promóciós reklámoldal www.winive.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://winive.blog.hu/api/trackback/id/tr551033790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása