MEGHÍVÁS NYEREMÉNYJÁTÉKRA !!!

MI A WINVE?

WINIVE WINNERS

A Winive az első on-line promóciós játék portál. Regisztrálj (INGYENES!) és próbáld ki a szerencsédet az összes játékban! A nyereményeket weblaptulajdonosok ajánlják fel, akik a Winive-n reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat. Csatlakozz a Winive közösséghez és ismerj meg más játékos kedvü felhasználókat!

REGISZTRÁLJ ITT !!!


Legyél Winive Szponzor

2009.03.26. 14:36 Winive

Teszvesz.hu

WINIVE WINNERS Mára már szétrobbant és ripityára hullott volna a weblapod a folyamatosan áramló látogatóktól és a garantáltan bővülő ügyfélkörödtől, ha egy hónapja ezt a rendszert használod!

 

Szakíts a pénzpazarló, hasztalan reklámokkal, és kezdj el garantált ügyfélkört építeni - eddig soha nem látott módon és sebességgel!

Tisztelt Cégvezető, kedves kolléga,

Van egy remek weblapod, de kevés a látogató? Akkor a weblapod csak egy a sok ismeretlen .hu közül. És tudod nagyon jól, ha nincs látogató akkor bevétel sincs...

Te is biztosan kipróbáltál már egy sor on-line hirdetési formát, hogy változtass ezen a helyzeten. De őszintén, hányszor fordult már elő, hogy a drágán vett reklámjaidról úgy érezted: lehet, hogy fölösleges kiadás volt! Csak vitték a pénzt, ahelyett hogy hozták volna.

Belegondoltál már abba, hogy a reklám költségeid 90%-át olyan látogatókra költötted, akikkel képtelenség kapcsolatot teremteni, mert nem vásárolnak semmit, nem iratkoznak fel a hírleveledre, csak jönnek és aztán gyorsan elhagyják a weblapodat és semmit sem hagynak hátra?

Mennyivel más lenne a helyzet, ha Őket is meg lehetne szólítani! Biztosan lenne közöttük is rengeteg potenciális ügyfél, akik csak valamiért nem értették meg, vagy nem találkoztak a nekik szánt információkkal, ezért gyorsan továbbálltak.

Gondolj csak bele! Vajon mennyivel bővülne az ügyfélköröd, ha szinte mindenkinek, aki meglátogatja a weblapodat, küldenél egy személyre szabott email üzenetet? Hány potenciális ügyfelet lehetne visszairányítani a weblapodra éppen oda, ahová a nekik szánt információt elhelyezeted?

A mai világban ez minden weblaptulajdonos legnagyobb álma. Minden látogatót személyre szabottan direkt marketing email üzenettel megszólítani.

Ha on-line vállalkozásod sikerre akarod vinni, akkor neked is erre kell törekedned!

Többszörözd meg a látogatóid számát és küldj csaknem mindegyiknek direkt marketing email üzenetet!

A promóciós játék oldalunk ezt teszi számodra lehetővé. A játék élményén keresztül rengeteg új ügyfelet szerezhetsz, akik örömmel látogatják meg a weblapodat és hozzájárulnak ahhoz, hogy direkt marketing e-mail üzenetben tájékoztasd őket a legújabb ajánlataidról.

Mit kell tenned?

Indíts on-line Promóciós Játékot és irányíts rengeteg olyan látogatót a weblapodra, akik arra vágynak, amit Te árulsz. Minden játékos, aki részt vesz a promóciós játékodban, először meg fogja látogatni a weblapodat!

A promóciós játék oldaladon, egy nagyon szemet szúró helyen, megjelenítheted a legfontosabb marketing üzenetedet vagy legújabb ajánlatodat, amivel már az elején komoly érdeklődést kelthetsz a látogatókban.

A promóciós játékot követően mindenkinek, aki a több mint 50.000 regisztrált játékosunk közül részt vett a Te nyereményjátékodon, küldhetsz egy személyre szabott, professzionális direkt marketing e-mail üzenetet, aminek a segítségével a játékos már könnyen potenciális ügyféllé válhat.

Röviden: Minden játékos, aki részt vesz a promóciós játékodban meglátogatja a weblapodat és mindegyiknek küldhetsz egy direkt marketing email üzenetet!

Ami a kampányodban segít:

  • Saját adminisztrációs felület - az egész kampányodat egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen irányíthatod.
  • Promóciós játék varázsló - a promóciós játékokat egy varázsló segítségével hozhatod létre.
  • Azonnali játék aktiválás - fizetés után a játékok azonnal aktiválódnak és megjelennek.
  • Földrajzi célközönség választás - a nyereményeket elérhetővé teheted az összes internet felhasználónak vagy csak egy szűkebb csoportnak.
  • Real-time statisztika - a promóciódról minden adatot valós időben szolgáltatunk
  • 24/7 támogatás - ha segítségre van szükséged, minket elérsz 24 órában, a hét minden napján.

Fizetés: átutalással vagy Paypal rendszeren keresztül.

A fiók létrehozása és az adminisztrációs felület kipróbálása teljesen ingyenes.

Regisztrálj!








"Jól hangzik, de mennyibe fog kerülni?"

Szeretnénk, ha Te is komolyan vennéd a promóciós játékodat, ezért alkalmazunk egy egyszeri, csak az első játék aktiválásakor fizetendő regisztrációs díjat, ami 8.500 Ft +áfa, a promóciós játék díja pedig mindösszesen 1.500 Ft +áfa. Ehhez már csak az általad felajánlott nyeremény önköltségi összege jön hozzá, és máris indulhat a kampány! A minimálisan felajánlható nyereményérték 1.000 Ft! (A nyereményekre vonatkozó adófizetési kötelezettséggel kapcsolatban a Súgóban találsz bővebb információt)

...ha most regisztrálsz, még azt is megtudhatod, hogy:

"Hogyan tudod mások reklám kampányával a saját ügyfélkörödet bővíteni?"

Ne halogasd: Indíts on-line promóciós játékot, hiszen mindketten tudjuk, hogy milyen nagy szükséged van ügyfélköröd bővítésére. Garantáltan!

 

Igen, Regisztrálok Most

 

Mit veszítesz, ha nem próbálod ki ezt a forgalomnövelő rendszert?

  • több mint 50.000 regisztrált játékost, aki esélyes, hogy nálad is játsszon
  • Ha pl. Hetente bonyolítasz egy jól átgondolt játékot, amin átlag 1000-3000 játékos vesz részt, akkor az hetente minimum 1000-3000 plusz látogató a weboldaladra, és hetente 1000-3000 emberhez tudsz eljuttatni marketing levelet E-mailban!

Ha tudsz még egy ilyen megoldást, ami ekkora látogatottságot szállít az oldaladra ennyi pénzért, akkor feltétlenül írd meg nekünk!

Ha nem, regisztrálj most, és próbáld ki!

 

Regisztrálok

 

Sok sikert és még több ügyfelet!

Üdvözlettel,

Kovács Szabolcs
alapító és vezető fejlesztő
Winive

 

WINIVE WINNERS

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen a hely nyeremény sorsolás cuccokkal nyerteseknek

A bejegyzés trackback címe:

https://winive.blog.hu/api/trackback/id/tr471027004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása