MEGHÍVÁS NYEREMÉNYJÁTÉKRA !!!

MI A WINVE?

WINIVE WINNERS

A Winive az első on-line promóciós játék portál. Regisztrálj (INGYENES!) és próbáld ki a szerencsédet az összes játékban! A nyereményeket weblaptulajdonosok ajánlják fel, akik a Winive-n reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat. Csatlakozz a Winive közösséghez és ismerj meg más játékos kedvü felhasználókat!

REGISZTRÁLJ ITT !!!


Winive Partnerprogram

2009.04.03. 16:15 Winive

Teszvesz.hu

A Winive Partner Program minden általad, a saját hivatkozási linkeden keresztül küldött Szponzor promóciós játék díjának az 50%-át fizeti Neked jutalékként. A hivatkozási linkre kattintva az ügyfél a Winive honlapra kerül. Ha az ügyfél regisztrál és promóciós játékot indít akkor Téged ettől kezdve folyamatosan az ügyfél által indított minden egyes promóciós játék díjának 50% illet meg. És a legjobb, hogy a regisztráció ingyenes, tehát nem kell érte fizetned.( Promóciós játék díj: A Szponzor által fizeti szolgáltatási díj, hogy promóciós játékai megjelenjenek a Winive oldalain.)

Regisztrálj most és akkor az általd küldött Szponzor regisztrációs díjának az 50%-át is megkapod jutalékként, amennyiben legalább 1 promóciós játékot indít.

A jutalékod minimum 4.000Ft lesz ügyfelenként.

Mennyit kereshetsz ezzel?

Amennyit csak akarsz. Minél több ügyfelet küldesz annál több pénzt kereshetsz.

Az internet terjedésével egyre nagyobb szükség van marketing eszközökre, megoldásokra és szolgáltatásokra. A Te potenciális ügyfélköröd tulajdonképpen korlátlan. Számold csak ki. Mondjuk azt, hogy csak 100 embert küldesz hozzánk, akik átlagosan havonta 5000 Ft jutalékot termelnek. Az annyi mint havi 500.000 Ft. Ez 6.000.000 Ft-ot jelent egy év alatt úgy, hogy nem kellenek szerződések, nem kell szoftvert telepíteni és nincs szükség ügyfélszolgálatra a részedről.... még irodára sincsen szükséged, sőt alkalmazottra sem. Mondtam már, hogy igazából vezetned sem kell sehova? Egyszerűen dolgozhatsz velünk otthonról.

Nem nagyon van más vállalat az interneten amelyik pénzügyileg ennyire kedvező jutalékot fizet.

További információk: ide kattintva érhetők el.

WINIVE WINNERS

Szólj hozzá!

Címkék: program affiliate

A bejegyzés trackback címe:

https://winive.blog.hu/api/trackback/id/tr211044192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása